Båd- og biltyv anholdt på hjulene


Politiet fik fredag klokken 9.50 en anmeldelse om, at der netop var stjålet en speedbåd, der stod på en uindregistreret påhængsvogn, fra en adresse i Haslev.

Lidt over klokken 10 så en politipatrulje vogntoget passere forbi på Sydmotorvejen ved Sakskøbing, og umiddelbart efter blev det standset af politiet. Føreren var en 31-årig mand fra Tappernøje, som viste sig ikke at have noget kørekort.

Den varebil, der trak bådtraileren, var stjålet tidligere på dagen i Rødovre, og den 31-årige blev herefter anholdt klokken 10.17 og sigtet for tyveri af både bil og båd, for kørsel uden førerret, og da han virkede påvirket af stoffer, blev han også sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Den 31-årige blev løsladt efter end afhøring.

#Tyveri #Haslev

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle