Færdselsuheld lukkede Rådmandshaven i Næstved


Der var efter de foreløbige oplysninger, ingen der kom alvorligt til skade ved et voldsomt færdselsuheld, som skete i Rådmandshaven lige før myldretiden tirsdag morgen.

En ligeudkørende Suzuki Grand Vitara, og en venstre svingende Peugeot fik store materielle skader, efter at have ramt hinanden i krydset ved Næstved kommunekontor. En person måtte på grund af problemer med nakken skæres fri. Tilkaldte redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved måtte skære døre og tag af Peugeot'en som var blevet ramt i føresiden. Kvinden som førte bilen sad teknisk fastklemt, men blev med stor forsigtighed hjulpet ud af køretøjet, og lagt på en båre.

En af parterne må have overset det røde lys. Hvem der er kan afhøringer som politiet foretog på stedet, måske give klarhed over. Det ene spor på Rådmandshaven fra Slagelsevej til Ringstedgade var spærret en lille time, men ved en hurtig indsats fra redningsfolkenes side, blev biler og vragdele hurtigt fjernet. Vejen kunne her efter åbnes igen, inden det store pres på morgentrafikken satte ind.

#Færdselsuheld #Rådmandshaven #Næstved

1,271 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com