Færdselsuheld lukkede Rådmandshaven i Næstved


Der var efter de foreløbige oplysninger, ingen der kom alvorligt til skade ved et voldsomt færdselsuheld, som skete i Rådmandshaven lige før myldretiden tirsdag morgen.

En ligeudkørende Suzuki Grand Vitara, og en venstre svingende Peugeot fik store materielle skader, efter at have ramt hinanden i krydset ved Næstved kommunekontor. En person måtte på grund af problemer med nakken skæres fri. Tilkaldte redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved måtte skære døre og tag af Peugeot'en som var blevet ramt i føresiden. Kvinden som førte bilen sad teknisk fastklemt, men blev med stor forsigtighed hjulpet ud af køretøjet, og lagt på en båre.

En af parterne må have overset det røde lys. Hvem der er kan afhøringer som politiet foretog på stedet, måske give klarhed over. Det ene spor på Rådmandshaven fra Slagelsevej til Ringstedgade var spærret en lille time, men ved en hurtig indsats fra redningsfolkenes side, blev biler og vragdele hurtigt fjernet. Vejen kunne her efter åbnes igen, inden det store pres på morgentrafikken satte ind.

#Færdselsuheld #Rådmandshaven #Næstved