Sigtet for spirituskørsel efter uheld på Sydmotorvejen


En 57-årig mand fra Nysted mistede mandag aften herredømmet over sin bil, da han kom kørende sydpå ad Sydmotorvejen ved Tappernøje.

Han ramte først midterautoværnet og fortsatte derefter ud i autoværnet i højre side af motorvejen. Da politiet kort efter ankom til stedet, virkede den 57-årige beruset, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var højere end det tilladte.

Den 57-årige var imidlertid frakendt kørekortet, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen

58 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com