Forsøg på tricktyverier i Ringsted


Ca. kl. 1430 var en 84-årig kvinde udsat for forsøg på tricktyveri i Dagmarsgade, hvor en udenlandsk kvinde spurgte om vej til hospital og tog samtidig forurettede på halsen.

Forurettede fattede mistanke om, at hun var ved at blive udsat for et tyveri, og hun trak sig væk fra kvinden, der forsvandt fra stedet i en bil, hvor der sad en mand.

Nogenlunde samtidig var en anden kvinde udsat for det samme i Kongensgade. Også her fattede kvinden mistanke og parret kørte fra stedet.

Det er rigtig godt, at borgerne er opmærksomme og mistænksomme, når de bliver kontaktet under lignende omstændigheder. Det kan forhindre, at man bliver udsat for tyveri.

Ovennævnte eksempler tyder på, at oplysningen og advarslerne mod tricktyve tilsyneladende virker, hvilket politiet er rigtig glade for.

#Tyveri #Ringsted

36 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com