Mad brændte på i Næstved Parken - en person på sygehus.


Beredskabet måtte talstærk i udrykning da der fredag aften blev anmeldt bygningsbrand i en lejlighed i Næstved Parken på Parkvej.

Både Politi, Midt- & Sydsjællands Brand & Redning, Ambulance og Akutlæge bil var alle hurtigt på stedet efter anmeldelsen om branden kl. 20.39.

Af ukendte årsager brændte en steg i en gryde på, med større røgudvikling til følge. I lejligheden var en kvinde som i ren panik søgte sikkerhed på toilettet i lejligheden.

Ved beredskabets ankomst blev stegen taget af komfuret og slukket, og kvinden blev fundet og bragt i sikkerhed. Hun var dog ikke af den overbevisning, at hun behøvede at blive tilset og tjekket for røgforgiftning, men heldigvis fik Politi og ambulancereddere overtalt hende til at køre med til sygehuset for kontrol.

Lejligheden blev efterfølgende grundigt udluftet med brandvæsnets overtryksventilator, hvorefter de kunne retunere til brandstationen på Manøvej, kun få hundrede meter væk.

Se videoklip her

#Bygningsbrand #Næstved #NæstvedParken

461 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com