top of page

Mad brændte på i Næstved Parken - en person på sygehus.


Beredskabet måtte talstærk i udrykning da der fredag aften blev anmeldt bygningsbrand i en lejlighed i Næstved Parken på Parkvej.

Både Politi, Midt- & Sydsjællands Brand & Redning, Ambulance og Akutlæge bil var alle hurtigt på stedet efter anmeldelsen om branden kl. 20.39.

Af ukendte årsager brændte en steg i en gryde på, med større røgudvikling til følge. I lejligheden var en kvinde som i ren panik søgte sikkerhed på toilettet i lejligheden.

Ved beredskabets ankomst blev stegen taget af komfuret og slukket, og kvinden blev fundet og bragt i sikkerhed. Hun var dog ikke af den overbevisning, at hun behøvede at blive tilset og tjekket for røgforgiftning, men heldigvis fik Politi og ambulancereddere overtalt hende til at køre med til sygehuset for kontrol.

Lejligheden blev efterfølgende grundigt udluftet med brandvæsnets overtryksventilator, hvorefter de kunne retunere til brandstationen på Manøvej, kun få hundrede meter væk.

Se videoklip her

#Bygningsbrand #Næstved #NæstvedParken

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page