Nik & Jay gav storslået koncert i Arena Næstved


Arena Næstved dannede fredag aften rammen om en storslået koncert, da Nik & Jay lagde deres "Live forår 2017 tour" forbi Næstved.

Lidt over 3000 feststemte fans i alle alder, tog imod da Nik & Jay sparkede festen i gang kl. 20.15. De næste to timer blev publikum så tryllebundet med duo´ens sange, som: "Lækker", "Ryst din røv nu" og et helt nyt nummer - "Hele vejen".

Publikum var med popduo´en hele vejen,og de var enige om en ting. Nemlig det at aftenen skulle blive den største og bedste Nik & Jay koncert i Næstved - og det blev den!

#ArenaNæstved #NikJay #Næstved

374 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com