17-årig røvede iPad fra 15-årig pige


Politiet blev søndag klokken 17 kaldt til Herlufmagle, hvor en 15-årige pige havde været udsat for røveri.

Den 15-årige kom cyklende ad Helgesvej, da en mand på knallert standsede op, vekslede nogle ord med pigen, for så at slå hende i ansigtet og nappe den iPad, hun havde i sin cykelkurv.

Politiet fandt umiddelbart efter frem til den 17-årige, der blev anholdt klokken 18.40 og sigtet for røveri. Den 17-årige blev løsladt igen efter afhøring klokken 19.52, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

#Tyveri #Herlufmagle

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com