Falgren & Friends fester igen på Rønnebæksholm


Søndag den 30/4 kl. 15 er der igen mulighed for at få et lytte-eventyr ud over det sædvanlige, når Bjarke Falgren, sammen orkesteret WOAS, sætter gang i Rønnebæksholms historiske lokaler med en spændende, krydret koncert.

Orkesteret WOAS - World on a string – som gæster Rønnebæksholm, er et orkester af internationalt format inden for folk/jazz sammenhænge. Deres musik bliver karakteriseret med ord som lyrisk, nordisk folk-jazz, mixet med mellemøstlig mystik og indiske rytmer. En krydret blanding mellem enkelhed og inciterende improvisationer, som helt sikkert vil give publikum spændende musikalske indtryk, de ikke oplever hver dag.

WOAS har tidligere udgivet 2 albums, som begge har modtaget ekstraordinært ros fra kritikerne. Deres debutudgivelse blev nomineret af Danish Music Awards, i kategorien "Bedste Cross-over album". Orkesterets nyeste album, ”Seasons”, bliver lanceret den 1. april, hvor der er releasekoncert på Danmarks mest kendte internationale jazzklub Montmartre. Koncerten på Rønnebæksholm vil indeholde repertoiret fra den nye plade.

Bandet udforsker frygtløst grænserne mellem forskellige stilarter af verdensmusik og gør det med deres helt egen stil. Publikum vil blive introduceret til musik som har sin oprindelse i indisk, Baltic, irsk og nordisk folklore, blandet med jazz. Med andre ord har vi her at gøre med en slags musik, der ikke kan sættes i bås.

WOAS består af Bjarke Falgren på violin og bratsch, John Sund på 6 og 12 strengs guitar, Morten Lundsby på kontrabas og Mirwais Fedai på tabla og slagtøj.

Koncerten afholdes i Herskabsstalden på Rønnebæksholm søndag d. 30. april kl. 15. Til koncerten kan der købes øl, vand og vin samt kaffe og kage.

Billetterne koster 150 kr. + gebyr og kan købes på sj-billetten.dk. Koncertbilletten giver samme dag gratis adgang til den aktuelle udstilling, som vises i hovedbygningen. Udstillingen har åbent kl. 12-17. Læs mere på www.roennebaeksholm.dk

#Rønnebæksholm #Næstved

23 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com