Nyt færdselsuheld på Præstø Landevej mellem Mogenstrup og Næstved


Præstø Landevej mellem Mogenstrup og Næstved var mandag aften spærret for alt trafik i begge retninger, på grund af et større færdselsuheld hvor 3 biler var impliceret fire personer skulle være kommet til skade.

Det drejer sig om to voksne en baby på fire måneder, samt et barn på 7 år, men ingen skulle være kommet alvorligt til skade.

Uheldet skete ikke ret langt fra det sted hvor en ung mand på 22 år på tragisk vis mistede livet for godt en uge siden. To biler kørte af ukendte årsager frontalt ind i hinanden og stoppede derfor brat på vejen, det medførte at en bagvedkørende ikke kunne nå at bremse, og kørte derfor op bag i en af de andre biler.

Inden vejen igen kunne åbnes blev vragdele, olier og væsker fjernet af et vagthold fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Efter godt en time var vejen igen farbar og kunne passeres uden problemer, to af de ødelagte biler blev efterladt stedet og vil senere blive fjernet.

#Færdselsuheld #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle