Nyt færdselsuheld på Præstø Landevej mellem Mogenstrup og Næstved


Præstø Landevej mellem Mogenstrup og Næstved var mandag aften spærret for alt trafik i begge retninger, på grund af et større færdselsuheld hvor 3 biler var impliceret fire personer skulle være kommet til skade.

Det drejer sig om to voksne en baby på fire måneder, samt et barn på 7 år, men ingen skulle være kommet alvorligt til skade.

Uheldet skete ikke ret langt fra det sted hvor en ung mand på 22 år på tragisk vis mistede livet for godt en uge siden. To biler kørte af ukendte årsager frontalt ind i hinanden og stoppede derfor brat på vejen, det medførte at en bagvedkørende ikke kunne nå at bremse, og kørte derfor op bag i en af de andre biler.

Inden vejen igen kunne åbnes blev vragdele, olier og væsker fjernet af et vagthold fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Efter godt en time var vejen igen farbar og kunne passeres uden problemer, to af de ødelagte biler blev efterladt stedet og vil senere blive fjernet.

#Færdselsuheld #Næstved

1,237 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com