Ukrudtsbrænder satte brand i garage i Ringsted


Lørdag kl. 14.31 brændte en garage på Balstrupvej i Ringsted. Brandårsagen er brug af en ukrudtsbrænder, der antændte garagen i forbindelse med fjernelse af ukrudt. Ejeren af ejendommen fik en bøde for overtrædelse af beredskabsloven.

Der er grund til at være meget forsigtig, hvis man anvender en ukrudtsbrænder. Det er ikke ualmindelig, at brugen medfører, at der sættes ild på andet end det, som man i første omgang havde tænkt sig.

#Ukrudtsbrænder #Ringsted

51 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com