Båd og bygning blev svært brandskadet ved brand i Næstved


Et uheld i en garage på Engdraget i Næstved forårsagede mandag aften store brandskader på en garagebygning, en bil og en stor trollingbåd på trailer som stod i garagen.

Tømningen af en benzintank på en båd, som stod i en garage på Engdraget i Næstved, endte katastrofalt for ejeren, som var ved at klargøre sin båd for sommeren, benzintanken skulle tømmes og ordnes, men under arbejdet må der være fremkommet en gnist, som antændte benzinen og forårsagede at der gik ild bygning og båd, samt en del andet materiel der blev opbevaret i garagen.

Da Brandfolkene fra Næstved kom frem, var der kraftige flammer inde i bygningen. Det lykkedes dog alligevel hurtigt for et røgdykkerhold at få bugt med ilden, men brandfolkene skulle gå frem med stor forsigtighed, da der var dunke med benzin og gasflasker i bygningen.

Hvordan gnisterne er opstået vides ikke, men den voldsomme brand forårsagede meget store ødelæggelser på bygningens loftkonstruktion, også båden fik voldsomme skader, hvor store dele af glasfiberen var smeltet og forkullet, varevognens lak kunne heller ikke modstå den kraftige strålevarme, men kunne køre ud af garagen ved egen motor.

Efter at loftkonstruktionen var revet ned, og båden havde fået en gang brandhæmmende skum, kunne brandfolkene melde opgaven løst, efter en indsats på omkring 2 timer.

#bådbrand #garagebrand #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle