Gyllevogn tabte hjul på Rute 54 Landevejen ved Holme-Olstrup


Rute 54 Landevejen i mellem Holme-Olstrup og Toksværd var fredag eftermiddag plaget af kødannelser, efter en stor gyllevogn havde tabt et hjul.

Uheldet skete lidt over middagstid ud for T-krydset Ravnstrupvej. Uheldsstedet kunne passeres med forsigtigt. Trafikken fra Næstved skulle højre om gyllevognen, ind over cykelstien. Politiet var på stedet for at afvikle trafikken så gnidningsløst som muligt.

#Uheld #HolmeOlstrup #Politi

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com