Misforståelse i rundkørsel førte til uheld


Der var i første omgang ikke tale om de store materielle skader, da to biler ramte hinanden i en af de små bløde rundkørsler i Næstved. Men redningsfolk fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, havde ikke andre muligheder, end at skære taget af en lille Citroen, som der efter sikkert må betegnes som totalskadet.

En person måtte skæres fri, da en mandlig chauffør som var alene i den lille Citroen, var teknisk fastklemt, og klagede over voldsomme smerter i nakken, hans bil var for inden blevet ramt direkte ind i siden, af en anden trafikant som der ikke var sket noget med, dette køretøj kunne også ved egen hjælp køre fra stedet.

Hvem der ikke overholdt sin vigepligt i den markerede rundkørsel i krydset, Nygårdsvej - Rolighedsvej i Næstved, vil nok først blive klarlagt når politiet får gennemgået sagen. Politiet fik uden problemer trafikken til at glide, medens redningsarbejdet stod på i godt en halv time.

#Færdselsuheld #Næstved #Politi

3,123 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com