top of page

Pas på dig selv - højsæson for tricktyverier


Det er højsæson for besøg af tricktyve. De færdes i hele politikredsen og typisk henvender de sig til ældre kvinder, som de efterfølgende udsætter for tyveri af smykker eller andet. Ofte spørger de om vej enten på engelsk på gebrokkent dansk, og i forvirringen lykkes det at stjæle fra de forurettede.

Politiet råder pårørende, personale i ældreplejen og andre til at tale med de ældre om ovennævnte, så færrest muligt bliver udsat for tyveri. Hvis udlændinge henvender sig for at spørge om vej, så afvis dem med det samme og ring i stedet til politiet.

Kl. 11.15 skete et tyveri på Køgevej ved Kildeskovvej i Ringsted, hvor den 82-årige forurettede kvinde ventede på bussen. En bil standsede op ved stedet og en kvinde spurgte om vej til sygehuset. Forurettede forsøgte at forklare vejen. Kvinden ville give forurettede et armbånd samtidig med, at hun forsøgte at åbne for forurettedes armbånd. Forurettede gemte armbåndet på ryggen men fik det revet ud af hænderne af kvinden, hvorefter kvinden og en anden person kørte fra stedet.

Kvinden beskrives som ikke dansk, 35-40 år, 150-160 cm høj, kraftig, sort kort hår, iført mørke bukser og en farvestrålende strikbluse.

#Tricktyveri #Ringsted #Politi #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page