Pas på dig selv - højsæson for tricktyverier


Det er højsæson for besøg af tricktyve. De færdes i hele politikredsen og typisk henvender de sig til ældre kvinder, som de efterfølgende udsætter for tyveri af smykker eller andet. Ofte spørger de om vej enten på engelsk på gebrokkent dansk, og i forvirringen lykkes det at stjæle fra de forurettede.

Politiet råder pårørende, personale i ældreplejen og andre til at tale med de ældre om ovennævnte, så færrest muligt bliver udsat for tyveri. Hvis udlændinge henvender sig for at spørge om vej, så afvis dem med det samme og ring i stedet til politiet.

Kl. 11.15 skete et tyveri på Køgevej ved Kildeskovvej i Ringsted, hvor den 82-årige forurettede kvinde ventede på bussen. En bil standsede op ved stedet og en kvinde spurgte om vej til sygehuset. Forurettede forsøgte at forklare vejen. Kvinden ville give forurettede et armbånd samtidig med, at hun forsøgte at åbne for forurettedes armbånd. Forurettede gemte armbåndet på ryggen men fik det revet ud af hænderne af kvinden, hvorefter kvinden og en anden person kørte fra stedet.

Kvinden beskrives som ikke dansk, 35-40 år, 150-160 cm høj, kraftig, sort kort hår, iført mørke bukser og en farvestrålende strikbluse.

#Tricktyveri #Ringsted #Politi #Næstved

51 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com