Flere nummerplader var droppet i Susåen


Brandfolk fra Midt-og Sydsjællands Brand & Rednings station i Haslev, blev lørdag aften kaldt på en lidt speciel fisketur, som skulle foregå i Øvre Suså, mellem Fensmark og Skuderløse.

Politiet havde fået melding om, at der var opserveret mellem 10 og 15 nummerplader, liggende på bunden af Susåen, der går under Rødebrovej ved Holmegaard Mose. Politiet havde ingen mulighed for selv at få fisket nummerpladerne op, så derfor blev det en opgave for et par friske brandfolk, der gik i vandet iført waders, som fiskeredskab blev der brugt en grev.

Fangsten var ikke mindre end 11 stk. nummerplader, et sæt stammede fra en bil, resten havde siddet på en eller anden form for påhængskøretøj. Hvor nummerpladerne stammer fra, og hvordan de er havnet i den Øvre Suså er der ingen oplysninger om.

#Haslev #Suså

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com