Flere nummerplader var droppet i Susåen


Brandfolk fra Midt-og Sydsjællands Brand & Rednings station i Haslev, blev lørdag aften kaldt på en lidt speciel fisketur, som skulle foregå i Øvre Suså, mellem Fensmark og Skuderløse.

Politiet havde fået melding om, at der var opserveret mellem 10 og 15 nummerplader, liggende på bunden af Susåen, der går under Rødebrovej ved Holmegaard Mose. Politiet havde ingen mulighed for selv at få fisket nummerpladerne op, så derfor blev det en opgave for et par friske brandfolk, der gik i vandet iført waders, som fiskeredskab blev der brugt en grev.

Fangsten var ikke mindre end 11 stk. nummerplader, et sæt stammede fra en bil, resten havde siddet på en eller anden form for påhængskøretøj. Hvor nummerpladerne stammer fra, og hvordan de er havnet i den Øvre Suså er der ingen oplysninger om.

#Haslev #Suså

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle