Kongebryg med Syreregn


Bandet Syreregn var fredag aften forbi spillestedet Fredagsbaren hos mikrobryggeriet Kongebryg på Kasernevej i Næstved.

Bandet som består af Thor Boding på Bas & Vokal, Rasmus Kurdahl på Trommer & Kor og Jakob Møller på Guitar & Kor, har i mere end ti år spillet musik, og optrådt for alt mellem forvirrede teenagehippier til livstrætte mappedyr, skriver Kongebryg i deres præsentation af Syreregn - og fortsætter: Med deres groovende, retroorienterede rock, sender de ung som gammel, høj som lav, mand som kvinde ud på musikalske rejser igennem tid og rum. Deres eksplosive psykedeliske rock er bygget på et stærkt fundament af blues, og som man kender det fra netop bluesmusikken, emmer bandet af spilleglæde.

Ved aftens arrangement hos Kongebryg fik gæsterne Syreregn helt ind under huden, og mens man fra baren nød brygmester Niels Kiens mangfoldige tryllerier fra ølhanerne, sad det modne publikum og blev sat tilbage til flower power tiden i 60´erne og starten af 70´erne.

Spillestedet Fredagsbaren er et ugenligt tilbagevendende indslag hos mikrobryggeriet Kongebryg, som også er gårdbutik hvorfra kunder kan købe Mikrobryggeriets produkter. Som regel er der to forskellige musikalske indslag med såkaldte upcomming bands. Dørene åbnes kl. 18.00 og lukkes kl. 24.00, og der er fri entré. Læs mere på Kongebrygs hjemmeside her.

#Kongebryg #Næstved

97 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com