Legende rockede Kongebryg lørdag aften


Lørdag aften var der eksklusivt besøg på Kongebryg, da legenden Jeff Brown var forbi og rockede spillestedet. Til opvarmning satte bandet Loud `N` Proud løjerne i gang, med total energi af god gammel rock covermusik.

Jeff Brown er født Stratfort i det østlige England, og voksede op med musikken fra Deep Purple og Slade. Allerede som 14-årig, ønsker Jeff at kunne leve af musik som basguitarist. Gennem hårdt arbejde som roadie og fast gæst på Londons største rock-steder, gjorde en tilfældighed at han pludselig måtte hjem og hente sin basguitar, da en basguitarist ikke mødte op til en koncert.

Herfra tog det fart for Jeff Brown. I dag står han tilbage med en imponerende karriere som har bragt ham hele verden rundt, med nogle af verdens mest kendte bands og musikere som reference. Mest kendt i band sammenhæng, hører Jeff sammen med The Sweet, med hvem han i en lang årrække tunerede med.

Spillestedet Kongebryg var lørdag aften fyldt med feststemte publikummer, og allerede fra starten sitrede forventningen og spændingen til at opleve Jeff Brown. Publikum fik hvad de kom for - en forrygende koncert hvor de blev genoplivet med musik fra hans legendraiske periode med The Sweet. På reperitoiret var også andre numre fra blandt andre Slade og Bee Gees m.fl..

Jeff Brown, fællessang, dans og klapsalver gjorde lørdag aften til noget helt specielt på Kongebryg. Endnu en succes kunne efterfølgende krydses af i kalenderen.

#JeffBrown #Kongebryg #Næstved

169 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com