Drenges uvenskab førte til kvalificeret vold


To 12-årige drenge i Karise var blevet uvenner over weekenden, og de stak lidt til hinanden i løbet af mandag og var egentlig begge kede af det.

Derfor forsøgte forældrene at redde trådene ud, men det blev det ikke bedre af. Tværtimod. Klokken 20.01 mandag aften fik politiet en anmeldelse om, at en 25-årig ung mand havde overfaldet en 58-årig mand først med en flaske, som han havde knust mod mandens hoved, og derefter med et skilt som han forsøgte at slå med. Ydermere havde dem 25-årige mand i bil kørt hasarderet og havde ramt en fodgænger.

Derfor blev den 25-årige mand anholdt tirsdag klokken 1.05, og han bliver sigtet for både kvalificeret vold og for at forvolde fare for liv eller førlighed ved at påkøre personer på fortovet.

Den 25-årige mand er kæreste med en storesøster til den ene af de to drenge. Hvad de to 12-årige drenge oprindeligt var uenige om, er ingen vist helt klar over længere, men det skulle være begyndt med en strid om gækkebreve.

#Karise #Vold #Politi

40 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com