Kendte navne sat på Danmark Dejligst i Karrebæksminde


Når Danmark Dejligst karavanen med Rasmus Nøhr i spidsen, kommer til Karrebæksminde til sommer, har han en god håndfuld kendte navne med sig.

Danmark Dejligst bliver i år afholdt på De Hvide Svaner camping fredag d. 21. juli, og der er GRATIS adgang.

Læs også: Danmark Dejligst kommer til Karrebæksminde.

Festpladsen på De Hvide Svaner camping åbner kl. 10.00 hvor dagen starter med kræmmermarked, hestvognskørsel rundt på campingpladsen, ansigtsmaling og øvrige aktiviteter i børnehøjde.

Kl. 11.00 åbner så diverse mad- & drikkeboder, og Midt- og Sydsjællands Brand & Redning laver skumsjov på plænen. Kl. 13.00 starter så de musikalske indslag på scenen med Butterflies, Coffeevoice og Frederik Liberti m.fl.. Fra kl. 16.00 til kl. 17,00 optræder X-factorvinder Morten samt Mia eller Chilli fra X-factorfinalen.

Mens aften- og sommerstemningen langsomt sniger sig på, går Rasmus Nøhr på kl. 18.15 og overdrager kl. 20.30 scenen til ZIdidada som slutter dagens musikalske havefest.

Kl. 22.00 kan der ses festfyrværkeri over Karrebæk Fjord, og kl. 23.15 lukkes festpladsen helt.

#DanmarkDejligst #Karrebæksminde

299 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com