Husejer tog ingen chancer da skorstenen opførte sig underligt


En husejer på Nyborgvej i Næstved tog ingen chancer, da skorstenen pludselig opførte sig underligt, fredag aften, med lidt ildelugt og røg i huset til følge.

Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings vagtcentral på Manøvej, modtog kl. 20.49 anmeldelsen om skorstensbrand, som kort tid efter var fremme på stedet.

Heldigvis var situationen ikke af alvorlig karakter, og brandmandskabet kunne efter hurtig besigtigelse af brændeovn og skorsten, konstatere at der ingen fare var, eller rigitgt havde været.

Så kl. 21.10 var det samlede udrykningstog allerede på vej retur til brandstationen.

#Skorstensbrand #Næstved

525 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com