Oplev Kim Larsen & Kjukken i Ringsted Lystanlæg!


Ringsteds smukke Lystanlæg danner fredag. d. 2. juni rammen til en af årets større musikevents, når selveste Kim Larsen & Kjukken igen gæster området.

Ingen ringere end Souvenirs står for den musikalske opvarmning fra kl. 19.15 med deres landskendte hits, frem til kl. 20.30 hvor Kim og hans tro følgesvende overtager scenen, og for alvor sætter festen i gang.

Lystanlæget åbner for publikum kl. 18.00, og efter to sæt af hver 45 minutter med en lille pause imellem, siger Kim Larsen & Kjukken tak for i aften. Koncentpladsen lukker kl. 23.00.

Vil du ikke gå glip af denne aften i Ringsted Lystanlæg, kan du købe billetter HER

#KimLarsenKjukken #RingstedLystanlæg #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com