top of page

Færdselsuheld spærrede Sydmotorvejen ved Piberhus


Arkivfoto

Politi, Ambulance samt Midt- og Sydsjælands Brand & Redning i Faxe, modtog lørdag kl. 08.22 en alarmering vedrørende færdselsuheld med fastklemte på Sydmotorvejen nordgående retning kort før Serviceanlæg Pibethus Øst.

I førstemeldingen skulle to biler være kørt sammen, men ved beredskabets ankomst til stedet, viste det sig at der var tale om et sammenstød mellem to biler hvoraf den ene personbil endte i autoværnet, uden alvorlig personskade til følge.

I forbindelse med oprydningen efter uheldet blev motorvejen spærret ved Rønnede afkørslen, og den nordgående trafik blev ledt af Ny Næstvedvej og Vordingborgvej, forbi uheldsstedet.

Uheldige bilister som befandt sig på motorvejen i mellem Rønnede og uheldsstedet, blev fanget i en længerevarende massiv kø, ind til motorvejen atter blev åbnet lidt over en time efter alarmen kom.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen #Piberhus

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page