Færdselsuheld spærrede Sydmotorvejen ved Piberhus


Arkivfoto

Politi, Ambulance samt Midt- og Sydsjælands Brand & Redning i Faxe, modtog lørdag kl. 08.22 en alarmering vedrørende færdselsuheld med fastklemte på Sydmotorvejen nordgående retning kort før Serviceanlæg Pibethus Øst.

I førstemeldingen skulle to biler være kørt sammen, men ved beredskabets ankomst til stedet, viste det sig at der var tale om et sammenstød mellem to biler hvoraf den ene personbil endte i autoværnet, uden alvorlig personskade til følge.

I forbindelse med oprydningen efter uheldet blev motorvejen spærret ved Rønnede afkørslen, og den nordgående trafik blev ledt af Ny Næstvedvej og Vordingborgvej, forbi uheldsstedet.

Uheldige bilister som befandt sig på motorvejen i mellem Rønnede og uheldsstedet, blev fanget i en længerevarende massiv kø, ind til motorvejen atter blev åbnet lidt over en time efter alarmen kom.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen #Piberhus

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com