Fuglerede brændte i skorsten på Sorøvej ved Næstved


En fuglerede i brand i en skorsten på Sorøvej ved Næstved, var mandag eftermiddag årsag til udrykning hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning.

Vagtcentralen på Manøvej modtog meldingen om skorstensbrand kl. 15.14. På stedet var en af ejendommens skorstene blevet stoppet godt til af en fuglerede, og da ejeren tændte op i brændeovnen gik der ikke længe før, at der også gik ild i fuglereden.

Ved brandmandskabets ankomst blev redningsliften rigget til mens brandmændene tømte brændeovnen. Her efter fik skorstenen en ordentlig rensning på god gammel skorstensfejer manér, og lidt før kl. 16.00, var brandkørertøjerne på vej retur til brandstationen.

#Skorstensbrand #Næstved

231 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com