Mand i kritisk tilstand efter uheld med bil


En melding om færdselsuheld med fastklemte på Åderupvej i Næstved, viste sig at være et uheld med en bil, som var under reparation i en carport på en privatadresse.

Redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, en ambulance, en lægebil og en redningshelikopter samt politiet var mødt talrigt op. Grunden var et dramatisk uheld hvor en mand havde hejst en bil op, for at foretage en reparation, af en eller anden grund faldt bilen ned mens manden lå under den. Ingen havde set eller hørt ulykken ske, men en anden person opdagede hvad der var sket og slog alarm.

Inden redningsmandskabet ankom, havde en brandmand der kom forbi, og andre tililende i fællesskab fået løftet bilen væk, så manden kom fri. De begyndte straks at give den hårdt kvæstede mand førstehjælp.

En lægehelikopter blev kaldt til stedet, og den forsøgte i første omgang at lande i krydset Åderupvej - Ringvejen, efter at politiet havde afspærret området, men helikoptermandskabet turde ikke gennemføre landingen, da der var el-ledninger i nærheden, samtidig med at sten og grus blæste rundt og kunne beskadige biler og personer der holdt i kø og ventede. Helikopteren landede så i stedet på skolens grønne område lige i nærheden. En ambulance transporterede den hårdt kvæstede mand hen til helikopteren.

Åderupvej var totalt spærret i ca. en time, og blev først åbnet for trafik igen ved atten-tiden. Mandens tilstand kendes ikke.

#Uheld #Næstved #Åderupvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com