Ville ikke betale taxaregning


Søndag omkring klokken 17 satte en 73-årig mand fra Næstved sig ind i en taxa, der skulle køre ham fra Karrebæksminde til Næstved, men halvvejs proklamerede den 73-årige af uvisse årsager, at han ikke ville betale regningen.

Det udartede sig til noget tumult mellem taxa-chaufføren og den 73-årige. Flere forbipasserende bilister standsede for at hjælpe i konflikten, men den 73-årige var meget ophidset og råbte racistiske udbrud efter taxa-chaufføren.

Politiet blev tilkaldt, og den 73-årige, der var påvirket af alkohol, blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

#Politi #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com