To forskellige borgere udsat for tricktyveri i Glumsø


To forskellige borgere i Glumsø var tirsdag udsat for et frækt tricktyveri, som blev begået efter samme opskrift:

En mand ringede på døren hos ældre borgere og forklarede, at et barnebarn havde skudt en bold ind i haven, og han ville gerne have fat i bolden igen. Klokken 10 gik det ud over en ældre kvinde på Drosselvej, men hun anede uråd og fik gennet manden ud af huset, uden at der blev stjålet noget.

Klokken 10.45 gentog sceneriet sig hos en anden, ældre kvinde på Ringstedvej, og her lykkedes det tyven af stjæle nogle hundrede kroner fra kvindens pung.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt i området.

#Tricktyveri #Glumsø

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com