Butikstyv indrømmer tyveri på Karrebækvej


Der var ikke rigtig nogen vej udenom at indrømme, da en 32-årig mand fra Herlufmagle-egnen onsdag aften blev kontaktet af en patrulje.

Manden havde netop været hos et supermarked på Karrebækvej i Næstved, hvor personale og flere kunder bemærkede, at manden både tog haveartikler fra en udendørs udstilling, og at han også havde været i butikken og tage flere ting uden at betale. Personalet kontaktede manden på parkeringspladsen, men der blev heldigvis hverken uddelt trusler eller tale om vold.

Den 32-årige mand kørte blot væk fra stedet, og godt en halv time senere kunne en patrulje så køre ud til manden – som de fandt via registreringsnummeret på bilen – og dér afhørte de den 32-årige mand, som indrømmede tyveriet og nu bliver sigtet for butikstyveri.

#Butikstyveri #Næstved #Politi

289 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com