top of page

Butikstyv indrømmer tyveri på Karrebækvej


Der var ikke rigtig nogen vej udenom at indrømme, da en 32-årig mand fra Herlufmagle-egnen onsdag aften blev kontaktet af en patrulje.

Manden havde netop været hos et supermarked på Karrebækvej i Næstved, hvor personale og flere kunder bemærkede, at manden både tog haveartikler fra en udendørs udstilling, og at han også havde været i butikken og tage flere ting uden at betale. Personalet kontaktede manden på parkeringspladsen, men der blev heldigvis hverken uddelt trusler eller tale om vold.

Den 32-årige mand kørte blot væk fra stedet, og godt en halv time senere kunne en patrulje så køre ud til manden – som de fandt via registreringsnummeret på bilen – og dér afhørte de den 32-årige mand, som indrømmede tyveriet og nu bliver sigtet for butikstyveri.

#Butikstyveri #Næstved #Politi

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page