Eksklusiv afskedskoncert med Status Quo i Arena Næstved


Siden Arena Næstveds åbning i november 2015, har der været talt om et ”stort udenlandsk navn” på scenen og selvom Glamrock–koryfæerne Suzi Quatro, Sweet og Slade fyldte Arenaen med 2500 glade gæster i november, bliver det et par takker højere Fredag d. 28. april, når det legendariske band STATUS QUO optræder som stort fuldt live-band for allersidste gang øst for Storebælt!

Det er koncertarrangør NIF Koncerter der gennem årene med Hans Snestrup og tidligere Søren Jakobsen i forgrunden, der med intensiv hjælp fra Arena Næstved, har skaffet denne helt enestående begivenhed til byen!

Hvis man nogensinde kan tale om ”et scoop” så er det denne helt eksklusive begivenhed – et legendarisk band der har masser af nr. 1-singler internationalt (”You´re in the army now”, ”Down Down”, ”Rocking all over the world”, ”Whatever you want”, ”Margarita time”, ”Caroline” osv osv – en endeløs række af internationale megahits.) og så kommer de for sidste gang som fuldt live-band (herefter spiller de kun som duo akustisk!) til Danmark for 2 koncerter, og Arena Næstved har eksklusivt den koncert der ligger øst for Storbælt, så nej – de spiller ikke i hverken København eller Ringsted eller 28 andre steder i Danmark – øst for Storbælt KUN i Arena Næstved!

”Det er resultatet af et koncentreret arbejde kombineret med godt samarbejde med en af de allerstørste spillere på det danske koncertmarked der har skaffet os denne ”once-in-a-lifetime”koncert til Næstved” siger en glad NIF Koncert arrangør, Hans Snestrup, der bakkes op af eventkonsulent for Arena Næstved, Flemming Jay; ”NIF Koncerter har opdyrket en fantastisk tradition for store koncertoplevelser i Næstved med flere tusinde gæster hver gang, og derfor passer NIF Koncerters ambitioner fint med det Arena Næstved er bygget til – de store koncerter, som ikke kan være andre steder i byen..”

Status Quo gæster udover Næstved i Skandinavien også Helsinki, Oslo og Stockholm, og kommer her i december fra kæmpesucceser i o2 Arena London, Manchester Arena og Liverpool Arena, så det er liveact fra øverste hylde.

Status Quo brød igennem helt tilbage i 1967 hvor de konkurrerede med Rolling Stones om førstepladsen med deres første hit ”Pictures of matchstick men” og fra 1973 og helt frem til i dag er hittene og eminente livekoncerter væltet ud af dem… og når de siger stop med denne tour, er det fordi Rick Parfitt for måneder siden fik alvorligt hjertetilfælde og ikke længere kan turnere med ”full-live-band” men kun akustisk sammen med bandets leder Francis Rossi, der også stadig er Status Quos signaturiske forsanger!

Rick Parfitt døde desværre d. 24. december 2016, men koncerten vil blive gennemført i hans ånd.

Køb billetter her: www.ticketmaster.dk

Kilde: Arena Næstved

#ArenaNæstved #StatusQuo

131 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com