Stor samarbejdsøvelse ud for Stigsnæs


Tirsdag 25. april og onsdag 26. april finder en tværfaglig øvelse sted i Agersø Sund ud for Stigsnæs – godt 10 kilometer sydvest for Skælskør.

Deltagerne i øvelsen er Slagelse Brand og Redning, Region Sjælland, Værnsfælles Forsvarskommando (Søværnet), virksomheden Interterminals og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Øvelsens formål er at træne myndighedernes indbyrdes samarbejde, herunder beredskabsmæssig kommunikation, i forbindelse med oliespild på havet samt samarbejde med en civil aktør i forbindelse med denne type uheld. Der vil være trafik med udrykningskøretøjer i området omkring Stigsnæs, men tag det bare helt roligt, der er altså blot tale om en øvelse.

Spørgsmål vedrørende øvelsen kan rettes til specialkonsulent Lars Aage Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 2246 5973.

#Øvelse #Stigsnæs

92 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com