top of page

Sydmotorvejen var fredag aften spærret som følge af færdselsuheld.


Sydmotorvejens sydlige spor godt 500 meter efter Serviceanlæg Piberhus Vest, var spærret som følge af et færdselsuheld ved kl. 20.15-tiden.

Af ukendte årsager var to biler stødt sammen. Førstemeldingen til Politiet lød på mulig fastklemte, og der for blev både politi, redningsmandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Haslev samt ambulancer sendt frem til uheldsstedet.

Motorvejen var helt spærret i en times tid imens beredskabet arbejdede med diverse på uheldsstedet. Trafikken blev der for ledt fra ved frakørsel 35 Haslev og omdirigeret via Køgevej, Rute 151 Vordingborgvej og Rute 269 Ny Ulsevej frem til tilkørsel 36 Bregentved.

Heldigvis kunne beredskabet konstatere at der ingen alvorlig personskader var sket ved sammenstødet, og kl. 21.15 var beredskabets arbejde færdigt og motorvejen var atter i daglig orden.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page