Sydmotorvejen var fredag aften spærret som følge af færdselsuheld.


Sydmotorvejens sydlige spor godt 500 meter efter Serviceanlæg Piberhus Vest, var spærret som følge af et færdselsuheld ved kl. 20.15-tiden.

Af ukendte årsager var to biler stødt sammen. Førstemeldingen til Politiet lød på mulig fastklemte, og der for blev både politi, redningsmandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Haslev samt ambulancer sendt frem til uheldsstedet.

Motorvejen var helt spærret i en times tid imens beredskabet arbejdede med diverse på uheldsstedet. Trafikken blev der for ledt fra ved frakørsel 35 Haslev og omdirigeret via Køgevej, Rute 151 Vordingborgvej og Rute 269 Ny Ulsevej frem til tilkørsel 36 Bregentved.

Heldigvis kunne beredskabet konstatere at der ingen alvorlig personskader var sket ved sammenstødet, og kl. 21.15 var beredskabets arbejde færdigt og motorvejen var atter i daglig orden.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com