Mand død efter tragisk ulykke


Den 45-årig mand der på tragisk vis, under reparation kom i klemme, og blev mast under en bil, er lørdag afgået ved døden på Rigshospitalet.

Bilen var løftet op på en donkraft, som af en eller anden grund svigtede, bilen faldt ned over manden som lå under køretøjet. Den hårdt kvæstede person blev i en helikopter fløjet til Rigshospitalet sidste tirsdag, og siden har læger desværre forgæves, arbejdet for at redde hans liv, lørdag døde den 45-årig familiefar af sine kvæstelser.

Læs også: Mand i kritisk tilstand efter uheld med bil

Mads Justesen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser, at sagen er afsluttet fra deres side, da ulykken er sket på privat grund, men undersøgelser der er foretaget indikerer ikke, at der skulle være noget mistænkeligt ved ulykken, som må betegnes at være et tragisk udfald af et mekanisk svigt.

#ulykke #Næstved

1,805 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle