Tre uafhængige færdselsuheld spærrede Sydmotorvejen.


Det var formegentlig vejrlig med sne og hagl der var årsag til ialt tre fædselsuheld lige efter hinanden på Sydmotorvejen i sydgående retning ved Rønnede, onsdag eftermiddag.

Færdselsuheldene skete over en strækning på en lille kilometer efter frakørsel 37 Rønnede, og der var tale om et solouheld og to uheld med op til tre biler impliceret. Flere fra uheldsstederne blev kørt til tjek på sygehuset med ambulancer. Heldigvis havde ingen alvorlige skader.

Mens beredskabet arbejdede på stedet, blev al sydgående trafik ledt af ved frakørsel 37. Oprydningsarbejdet varede helt frem til kl. 15.00, før at politiet igen kunne åbne motorvejen og melde alt i daglig orden.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen #Rønnede

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com