Haps! ...ryk direkte i fængsel


Tirsdag klokken 13.39 blev en 23-årig mand fra Næstved anholdt på fersk gerning efter et indbrud i et hus på Kildebakken i Næstved.

Et vidne havde hørt et vindue blive smadret og kunne efterfølgende se, at der var en person inde i huset. Da politiet ankom til ejendommen, stak tyven af gennem baghaven i retning mod Østre Ringvej.

Det lykkedes dog ikke at komme så langt, for han blev standset af politiet 100 m fra gerningsstedet og anholdt. Den 23-årige blev senere onsdag fremstillet i retten i Næstved i grundlovsforhør, hvor han erkendte indbruddet.

Derfor gjorde retten kort proces, så den 23-årige blev idømt 40 dages fængsel, og han er nu overført til afsoning.

#RetteniNæstved #Straksdom #Tyveri

683 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com