top of page

Store materielle skader ved færdselsuheld i Næstved.


Mange bilister måtte finde alternative veje da Køgevejen ved Bilka i Næstved var spærret i godt 1 time torsdag eftermiddag ved 14-tiden, på grund af et færdselsuheld i krydset Køgevej - Gammel Holstedvej

En varevogn ført af en ung mand, skulle dreje til højre ad Køgevej og en personbil ført at en kvindelig chauffør, skulle lige ud mod Næstved. Begge parter har oplyst at de kørte over for grønt lys, men en af parterne må have overset at der var rødt lys. Hvem det er skal politiet efter at have afhørt parterne prøve at få opklaret.

Ingen at parterne var kommet noget til, så en tilkaldt ambulance kunne forlade stedet uden at have været i arbejde. Anderledes så det ud for Stationsleder Jan Pagter Simonsens folk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, som var kaldt til stedet, for at rydde vejbanerne for vragdele og spildte væsker.

Her skulle der arbejdes en hel del med kattegrus kost og skovl, før det igen var sikkert at lade trafikken passere uheldstedet. Begge biler formodes at være totalskadet efter den hårde medfart.

#Færdselsuheld #Holsted

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page