"Vivaldi" i Karrebæksminde er klar til den kommende istid.


Isboden som står ved restaurant "Vivaldi" lige over for Enø-stranden er nu sat på plads ved restauranten. Om sommeren bliver bygningen nemlig hentet fra sit vinterhi, kørende på en blokvogn, og sat på plads af en stor kran, når det sker så er sommeren helt sikkert på vej.

Hvorfor bygningen ikke må stå på sin plads hele året, er der ikke søgt nogen forklaring på, men når ishuset hvert år bliver hentet frem, er det et sikkert tegn på, at nu går det mod lysere og varmere tider.

Besøgs- og indbyggertallet i Karrebæksmindeområdet, vil fra nu af stige støt med mange tusinde hen over sommeren. Ejerne af "Vivaldi" håber selvfølgelig på, at istiden hurtigt vender tilbage til området for en periode, men istid i sommerlandet hænger jo som regel altid sammen med muligheden for hedebølger, og dage med fluepapir på stranden, til glæde for de forretningsdrivende, turister og andre besøgende, så fra nu af er det sikkert og vist, det er atter muligt at opleve istiden for en stund i Karrebæksminde.

#Enø #Karrebæksminde

265 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com