Muligt skud afgivet bag politistationen i Ringsted.


Kl. 22.54 torsdag aften modtog politiet melding om, at der muligt var afgivet skud på p-pladsen bag politistationen.

Politiet kørte hurtigt til stedet med flere patruljer og traf en skræmt, men uskadt 20-årig mand fra Ringsted samt en personbil, der var efterladt på stedet. Ved undersøgelse af bilen fandt politiet et patronhylster. Både bilen og patronhylsteret har politiet nu taget i sin besiddelse med henblik på nærmere teknisk undersøgelse for at finde eventuelle yderligere spor.

Den 20-årige blev medtaget af politiet til nærmere afhøring i et forsøg på at få klarlagt, hvad der rent faktisk er foregået på stedet kort tid før anmeldelsestidspunktet. Der blev ikke fundet tegn på, at nogen var kommet til skade ved hændelsen på p-pladsens område, som patruljehunde afsøgte for eventuelle spor.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra personer, der har bemærket noget på p-pladsens område i tiden inden anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

#Skyderi #Politi #Ringsted

107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle