Læk af flydende asfalt på Sydmotorvejen spærrer højre spor.


En havareret lastbil med flydende asfalt var søndag årsag til at det højre spor på Sydmotorvejen nordgående ca. 500 meter efter 38 Tappernøje tilkørslen var spærret.

Kort før kl. 10.00 søndag formiddag var chaufføren nødsaget til at holde ind til siden, da det gik op for ham at hans last med flydende rød asfalt, lækkede bag ud af anhængeren.

Der for blev politiet orienteret, og de sendte starks en skiltevogn mod havaristedet for at spærre det højre spor for ikke at der skulle opstå farlige situationer for den øvrige søndagstrafik.

Hvor længe det tog ud på søndagen før, at lastbilen har fået sikret sin last eller omlastet den, og Sydmotorvejen er rengjort for spildet af den flydende asfalt, var der ingen tid på, men midt på eftermiddagen var alt i orden på motorvejen igen..

#Sydmotorvejen #Havari #Tappernøje

131 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com