Brand i et tidligere dækcenter i Ringsted


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Ringsted, måtte kl. 19.50 tirsdag aften rykke ud til en brand i et tidligere dækcenter på Ørnevej.

Der var antændt et bål inde i industribygningen. Heldigvis skete der ingen skade. Det vides, at nogle unge mennesker indimellem opholder sig i bygningen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne tale med, der kender noget til brandens opståen. Ring på 114.

#Ringsted #Bygningsbrand

143 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com