Mand mistede livet ved brand i Næstved


En voldsom brand udviklede sig onsdag nat på en adresse liggende lidt uden for Næstved.

Under slukningsarbejdet fandt et røgdykkerhold som var trængt ind i bygningen en livløs person liggende i et af værelserne. Iflg. de foreløbige oplysninger er der tale om en mand som formodes at være ejendommens beboer.

Bygningen består at to sammenbyggede huse. Kun den ene ende blev berørt af branden, og her var der kun tilmeldt en beboer.

Hvordan branden er opstået skal politiets teknikere nu til at undersøge, når brandtomten er tilstrækkelig afkølet.

#Bygningsbrand #Fladså

677 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com