Nyt uheld i døds-krydset i Fuglebjerg


Ulykkerne fortsætter i døds-krydset i Fuglebjerg. Intet er ændret til dato, selv om der var planlagt initiativer for at forhindre de mange ulykker i krydset.

Onsdag formiddag rullede en stor kassevogn flere gange rundt, efter at være ramt i siden af en mindre personbil, hvis chauffør ikke overholdt sin vigepligt da han kørte ud på Skælskørvej fra Ravnebjergvej.

Føreren af kassevognen som kom fra Skælskørsiden forsøgte at undgå at blive ramt, men det ene hjulsæt røg ned i grøften så bilen kom i slinger og rullede rundt flere gange. Turen endte på marken ca. 50 meter fremme i den modsatte vejside.

Begge fører kunne selv komme ud af køretøjerne men den mandlige chauffør af kassevognen måtte alligevel et tur med den tilkaldte ambulance til behandling på sygehuset, hans tilstand kendes ikke.

#Færdselsuheld #Fuglebjerg

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com