Tyveknægte fanget efter vandtur


Tirsdag formiddag kl. 10.42 fik politiet en anmeldelse om, at to yngre mænd først gik fra et hus på Kildebakken i Næstved, siden kom tilbage med en bil, og endelig bar de ting ud af huset.

Mistænkeligt? Det mente anmelder, og han fortalte derfor politiet om køretøjet, dets nummerplade, og hvad der var sket. En patrulje så den eftersøgte bil på H.C. Andersensvej og kørte efter bilen med de to unge mænd, som snart hoppede ud af bilen og ned i kanalen og svømmede over på den anden side.

Den efterladte bil viste sig at være fuld af alskens tyvekoster. Da klokken blev 13.00 fik politiet en ny anmeldelse om, at to unge fyre i bar overkrop løb rundt ved Ydernæs , og straks efter anholdt en patrulje de to, der viste sig begge at være 18 år og fra Næstved-egnen.

De blev begge sigtet for indbrud, og i løbet af onsdag bliver de formentlig fremstillet i Grundlovsforhør.

#Politi #Tyveri

711 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle