Nabostrid om hul i hegn førte til vold


På Skovburren i Næstved er to naboer kommet op at strides om et hul i et hegn mellem deres boliger.

Den ene – en 22-årig kvinde – blev af den anden, en 39-årig kvinde, bebrejdet, at hun ikke lukkede lågen i sin egen have, for derved kunne den 39-åriges hund løb via hullet i hegnet og den åbne luge ud på en vej.

Dette forhold førte til et anstrengt forhold mellem de to. Onsdag klokken 15.28 fik politiet en anmeldelse om, at den 39-årige kvinde var trængt ind hos sin nabo og havde trukket hende ud i haven og væltet hende omkuld.

Derfor anmeldte den 22-årige naboen for overfaldet. Den 39-årige kvinde blev sigtet for vold.

#Nabostrid #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com