Kørte uden kørekort og fik bilen beslaglagt


Torsdag klokken 12.56 standsede politiet en bilist på Vordingborgvej ved Rettestrup uden for Næstved, fordi han talte i håndholdt mobil.

Det var en 26-årig mand fra Næstved, og det viste sig, at han var frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for at bruge håndholdt mobil og for kørsel i frakendelsestiden.

Da den 26-årige flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

#Rettestrup #Politi

274 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com