Ødelagt bundkar lækkede olie på vejen i Fensmark


Hvorfor en bil kørte ind i rabatten, og næsten ind i en hæk til en adresse på Næstvedvej i Fensmark vides ikke, men den valgte rute var noget uheldig for køretøjet, da den under manøvren ramte en stor sten, med et ødelagt bundkar til følge.

Udrykningsholdet fra brandstationen i Næstved med Stationsleder Jan Pagter Simonsen i spidsen, måtte på foranledning af politiet lørdag formiddag tage vejen til Fensmark, for at få fjernet ca. 4 -7 liter spildt motorolie fra vejbanen. En strækning på omkring 50 meter skulle renses, og lidt olievædet jord i rabatten skulle fjernes. En rutineopgave som det ikke tog folkene fra MSBR lang tid at udføre.

#Forurening #Fensmark

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com