top of page

Ødelagt bundkar lækkede olie på vejen i Fensmark


Hvorfor en bil kørte ind i rabatten, og næsten ind i en hæk til en adresse på Næstvedvej i Fensmark vides ikke, men den valgte rute var noget uheldig for køretøjet, da den under manøvren ramte en stor sten, med et ødelagt bundkar til følge.

Udrykningsholdet fra brandstationen i Næstved med Stationsleder Jan Pagter Simonsen i spidsen, måtte på foranledning af politiet lørdag formiddag tage vejen til Fensmark, for at få fjernet ca. 4 -7 liter spildt motorolie fra vejbanen. En strækning på omkring 50 meter skulle renses, og lidt olievædet jord i rabatten skulle fjernes. En rutineopgave som det ikke tog folkene fra MSBR lang tid at udføre.

#Forurening #Fensmark

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page