To bilbrande på Sydsjælland natten til lørdag.


Natten til lørdag har der på sydsjælland været to bilbrande som er blevet anmeldt inden for 16 minutter. Begge bilbrande er sandsynligvis påsatte.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning - station Stege, modtog kl. 03.51 meling om at en BMW personbil stod i flammer på en rasteplads på Præstøvej ved Kalvehave. Brandårsagen er uvis, men politiets teori hælder til at bilbranden er påsat, da der på brandstedet er fundet tændstikker.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik 16 minutter senere - kl. 04.07, atter en melding om bilbrand, som station Næstved måtte rykke ud til. Denne gang stod en Toyota Yaris i lys luge på Grundtvigsvej i Næstved. Denne bil havde ikke været ud og køre siden kl. 18.00 fredag aften, og derfor falder mistanken på, at også denne bilbrand er påsat. Gadebelysningen i Digterkvarteret som Grundtvigsvej er en del af, var slukket på tidspunktet hvor bilbranden skete.

Politiet er meget interesseret i vidneudsagn hvis der er nogen der har bemærket mistænkelig adfærd ved brandstederne på de angivne tidspunkter. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

#Bilbrand #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle