To bilbrande på Sydsjælland natten til lørdag.


Natten til lørdag har der på sydsjælland været to bilbrande som er blevet anmeldt inden for 16 minutter. Begge bilbrande er sandsynligvis påsatte.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning - station Stege, modtog kl. 03.51 meling om at en BMW personbil stod i flammer på en rasteplads på Præstøvej ved Kalvehave. Brandårsagen er uvis, men politiets teori hælder til at bilbranden er påsat, da der på brandstedet er fundet tændstikker.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik 16 minutter senere - kl. 04.07, atter en melding om bilbrand, som station Næstved måtte rykke ud til. Denne gang stod en Toyota Yaris i lys luge på Grundtvigsvej i Næstved. Denne bil havde ikke været ud og køre siden kl. 18.00 fredag aften, og derfor falder mistanken på, at også denne bilbrand er påsat. Gadebelysningen i Digterkvarteret som Grundtvigsvej er en del af, var slukket på tidspunktet hvor bilbranden skete.

Politiet er meget interesseret i vidneudsagn hvis der er nogen der har bemærket mistænkelig adfærd ved brandstederne på de angivne tidspunkter. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

#Bilbrand #Næstved

285 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com