Brand i nedlagt kornsilo i Næstved


Det var først anmeldt som et indsatsledereftersyn, men sagen udviklede sig til bekæmpelse af en brand på Industrivej som ligger på Ydernæs i Næstved.

Et stort siloanlæg som tidligere har huset DLG's foderstoffer, men som i længere tid har været overladt til sin egen skæbne, med hjælp fra egnens ungdom, som i stor stil har benyttet bygningen til forskellige aktiviteter. Hen af vejen har der været flere brande i og omkring bygningen. Uden for har der været flere brande i høstede strå, som lå til opbevaring, og inde i bygningen har brandvæsnet senest slukket en brand, i en gammel campingvogn som udbrændte.

Mandag formiddag var den så gal igen, da der af en eller anden årsag, var gået ild i en mindre mængde gammel korn i en af siloerne, det udviklede en del røg, som en anmelder havde set komme fra bygningen.

De tilkalde brandfolk fra MSBR i Næstved fik hurtigt slukket branden, og fik fyldt en større mængde vand og brandhæmmende skum i siloen. For ikke der igen skal opstå en brand anbefalede indsatsleder Thomas Halskov, at alle siloerne bliver undersøgt, og eventuelt tømt for rester af gammelt korn.

#Bygningsbrand #Næstved

471 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle