Brand i nedlagt kornsilo i Næstved


Det var først anmeldt som et indsatsledereftersyn, men sagen udviklede sig til bekæmpelse af en brand på Industrivej som ligger på Ydernæs i Næstved.

Et stort siloanlæg som tidligere har huset DLG's foderstoffer, men som i længere tid har været overladt til sin egen skæbne, med hjælp fra egnens ungdom, som i stor stil har benyttet bygningen til forskellige aktiviteter. Hen af vejen har der været flere brande i og omkring bygningen. Uden for har der været flere brande i høstede strå, som lå til opbevaring, og inde i bygningen har brandvæsnet senest slukket en brand, i en gammel campingvogn som udbrændte.

Mandag formiddag var den så gal igen, da der af en eller anden årsag, var gået ild i en mindre mængde gammel korn i en af siloerne, det udviklede en del røg, som en anmelder havde set komme fra bygningen.

De tilkalde brandfolk fra MSBR i Næstved fik hurtigt slukket branden, og fik fyldt en større mængde vand og brandhæmmende skum i siloen. For ikke der igen skal opstå en brand anbefalede indsatsleder Thomas Halskov, at alle siloerne bliver undersøgt, og eventuelt tømt for rester af gammelt korn.

#Bygningsbrand #Næstved

468 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com