top of page

Uopmærksomhed ødelagde 3 biler i Næstved


Tre biler fik store skader, efter de var kørt op i hinanden på Slagelsevej lidt uden for Næstved. Årsagen skulle være for tæt kørsel og uopmærksomhed da en bil skulle dreje, og derfor holdt tilbage for den modkørende trafik.

Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings station Næstved fik alarmen klokken 17,17, og var hurtigt fremme med frigørelsesværktøj, da en person var meldt teknisk fastklemt, og skulle stabiliseres inden personen kunne hjælpes ud af det ødelagte køretøj. For at redningsfolkene lettere kunne arbejde, blev bilens ene dør fjernet med klippeværktøj.

To tilkaldte ambulancer klarede opgaven med at køre de tilskadekomne til sygehuset i Slagelse, så redningshelikopteren der også var tilkaldt, kom ikke i arbejde. Da helikopteren var klar til take-off stod en cykel desværre for tæt på, men den sørgede lufttrykket fra helikopterens rotor for, at den blev parkeret ude på marken. De tilskadekomnes tilstand kendes ikke.

Slagelsevejen var spærret i begge retninger godt en time, det ene spor længere end det andet, for da politi og redningskøretøjer havde forladt stedet,og vejen var blevet åbnet, strejkede en stor bybus som holdt og ventede i køen på vej mod Næstved, det skabte yderligere nogle trafikale problemer, da der så kun var en vejbane farbar, hvor længe bussen blev holdene vides ikke.

#Færdselsuheld #Slagelsevej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page