Uopmærksomhed ødelagde 3 biler i Næstved


Tre biler fik store skader, efter de var kørt op i hinanden på Slagelsevej lidt uden for Næstved. Årsagen skulle være for tæt kørsel og uopmærksomhed da en bil skulle dreje, og derfor holdt tilbage for den modkørende trafik.

Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings station Næstved fik alarmen klokken 17,17, og var hurtigt fremme med frigørelsesværktøj, da en person var meldt teknisk fastklemt, og skulle stabiliseres inden personen kunne hjælpes ud af det ødelagte køretøj. For at redningsfolkene lettere kunne arbejde, blev bilens ene dør fjernet med klippeværktøj.

To tilkaldte ambulancer klarede opgaven med at køre de tilskadekomne til sygehuset i Slagelse, så redningshelikopteren der også var tilkaldt, kom ikke i arbejde. Da helikopteren var klar til take-off stod en cykel desværre for tæt på, men den sørgede lufttrykket fra helikopterens rotor for, at den blev parkeret ude på marken. De tilskadekomnes tilstand kendes ikke.

Slagelsevejen var spærret i begge retninger godt en time, det ene spor længere end det andet, for da politi og redningskøretøjer havde forladt stedet,og vejen var blevet åbnet, strejkede en stor bybus som holdt og ventede i køen på vej mod Næstved, det skabte yderligere nogle trafikale problemer, da der så kun var en vejbane farbar, hvor længe bussen blev holdene vides ikke.

#Færdselsuheld #Slagelsevej

1,316 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com