top of page

Posen til glascontaineren var utæt


En vognmand der var på rundtur i Karrebæksminde området, for at tømme de nedgravede containere, der bruges til indsamling af genbrugsglas, måtte et sted køre med uforrettet sag.

Chaufføren på lastbilen skulle med kran løfte den store pose med genbrugsglas op på ladet af sin bil, og kan via et snoretræk tømme den der, men af en eller anden årsag, fulgte glasset ikke med posen op. Containeren er gravet 3 - 4 meter ned i jorden, hvor der så er lagt en stor pose i, hvor glasset bliver samlet, det skulle så være nemt at løfte posen op, og tømme den, men denne gang gik det ikke efter planen, for nu ligger alt glasset tilbage i containeren uden pose, og skal derfor tømmes manuelt, hvordan det skal foregå, er der ingen oplysninger om.

#Glascontainer #Karrebæksminde

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page