Posen til glascontaineren var utæt


En vognmand der var på rundtur i Karrebæksminde området, for at tømme de nedgravede containere, der bruges til indsamling af genbrugsglas, måtte et sted køre med uforrettet sag.

Chaufføren på lastbilen skulle med kran løfte den store pose med genbrugsglas op på ladet af sin bil, og kan via et snoretræk tømme den der, men af en eller anden årsag, fulgte glasset ikke med posen op. Containeren er gravet 3 - 4 meter ned i jorden, hvor der så er lagt en stor pose i, hvor glasset bliver samlet, det skulle så være nemt at løfte posen op, og tømme den, men denne gang gik det ikke efter planen, for nu ligger alt glasset tilbage i containeren uden pose, og skal derfor tømmes manuelt, hvordan det skal foregå, er der ingen oplysninger om.

#Glascontainer #Karrebæksminde

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com