Voldsmand genkendt og anholdt


To unge brødre var i torsdags til et socialt hyggearrangement i Rådmandshaven i Næstved, da de blev antastet af to andre mænd, som af uvisse årsager var noget ophidsede og aggressive.

De begyndte at overfalde den ene bror, og da den anden ville forhindre det, blev han slået flere gange i ansigtet med knytnæve. Politiet blev tilkaldt, men på det tidspunkt var de to gerningsmænd forsvundet.

I går klokken 17.30 blev fik politiet imidlertid gode oplysninger fra et vidne, der kunne genkende voldsmanden fra i torsdags. Kort efter blev en 20-årig mand fra byen anholdt på Dania i Næstved og sigtet for vold.

#Politi

360 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com