top of page

43-årig sigtet for tyveri


Tirsdag klokken 17.40 fik politiet en anmeldelse fra et vidne om, at nogle ukendte mænd luskede omkring i en garage ved et hus på Nygårdsvej i Næstved.

Da en politipatrulje kort efter ankom til stedet, stod der flere personer og ventede ved et nærliggende busstoppested. En af dem svarede til den beskrivelse, vidnet havde givet, og på jorden stod der en kasse med forskellige effekter, der var blevet stjålet fra garagen.

Der var tale om en 43-årig mand fra Næstved, og han blev anholdt klokken 17.55 og sigtet for tyveriet. Den 43-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 19.15.

#Næstved #Politi

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page